ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Στη σπουδαιότητα του αποτελέσματος, στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ιωαννίδης: «Να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε πως θα πρέπει άπαντες να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και επισήμανε πως το «διπλό» στην έδρα του Άρη είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στη NOVA:

«Στην αρχή ήμασταν νωθροί, δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχτήκαμε το γκολ αλλά με ηρεμία και σωστό ποδόσφαιρο γυρίσαμε το παιχνίδι, δεν πανικοβληθήκαμε.

Στόχος μας να επιστρέψουμε στο μομέντουμ που είχαμε και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ήταν σημαντική νίκη και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Είμαστε μια ομάδα που αν δεν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δε μπορούμε να νικήσουμε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υπάρχει λόγος που δεν είχαμε καλή φόρμα. Ήταν κάποια παιχνίδια που δεν ανταποκριθήκαμε και ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην φόρμα μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Για τις ασίστ που έχει δώσει και την κακή φόρμα της ομάδας μετά τη διακοπή: «Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα, είναι σημαντικό να δίνω ασίστ όσο και να βάζω γκολ, όσο δουλεύω θα έρθουν τα γκολ. Γνωρίζαμε τον Μαντσίνι, μου αρέσει πολύ όπως παίζει και τον βλέπω από κοντά και χρόνο με το χρόνο θα έχουμε καλύτερη συνεργασία.

Θέλουμε να γυρίσουμε στο παλιό μας στιλ, να μην έχουμε πίεση, να είμαστε άνετοι. Περισσότερο είναι στο μυαλό μας, η ικανότητα υπάρχει, είναι στα πόδια μας όλα. Στο ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές είναι στο μυαλό των παικτών το ότι δε βγαίνει αυτό που θέλουν στο χορτάρι».

Για τα play off και τα ντέρμπι: «Είναι τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Από πέρσι κερδίζαμε, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.