ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Μαντσίνι απέδειξε γιατί τον επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με την απόδοσή του στο «Κλ. Βικελίδης» έδειξε δείγματα κλάσης και τους λόγους που τον επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαντσίνι απέδειξε γιατί τον επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το σπουδαίο από κάθε σημασία «τρίποντο» από την έδρα του Άρη και απέδειξε σε όλους πως είναι εδώ και θα παλέψει για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Ένας από τους λόγους που ήρθε το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη ήταν και ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Η τρίτη και φαρμακερή όπως αποδείχθηκε μεταγραφή του Παναθηναϊκού στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» κατέδειξε τους λόγους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον επέλεξε για μέλος του «πράσινου» ρόστερ και δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε.

Η συνολική παρουσία του Αργεντινού ήταν τέτοια στο «Κλ. Βικελίδης» που κάνει τον κόσμο χαρούμενο, αλλά περισσότερο τον ίδιο τον προπονητή του, για την προσωπικότητα και την επιθυμία να πετύχει πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαντσίνι από τις πρώτες του στιγμές στο «τριφύλλι» τόνισε και σε δηλώσεις του πως ήρθε για το βήμα παραπάνω και η εμφάνισή του στο γήπεδο με το οποίο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν, πως θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Στα 73΄ λεπτά που έπαιξε, ο Μαντσίνι ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Άρη, ταχυδυναμικός, με εμπνεύσεις αναστάτωσε την αμυντική γραμμή του Άρη και έκανε άνω-κάτω τον προσωπικό του αντίπαλο. Παράλληλα, η συμπεριφορά του στο γκολ αλλά και αργότερα αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στις δηλώσεις του, έδειξε ένα παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του κλαμπ.

Στα επόμενα και καθοριστικά ματς της ομάδας του μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου αλλά και στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν, ο Μαντσίνι θα είναι μια επιπλέον σταθερά και όσο περνάει ο καιρός και θα αφομοιώνει τον τρόπο που αγωνίζεται η νέα του ομάδα, ο Αργεντινός θα δείχνει ολοένα και καλύτερη εικόνα, ώστε να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τον απόλυτο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάσταση του πρωταθλήματος που τόσο πολύ θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.