ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Tον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 στο ντέρμπι της Β΄ Εθνικής και έβαλε γερές βάσεις για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία!

Tον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινες» κατάφεραν και λύγισαν τη μοναδική ομάδα που τις είχε κερδίσει ως τώρα και εδραιώθηκαν για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 44΄ με 0-1 με γκολ που πέτυχε η Μοσκοφίδου. Ωστόσο στο 48 η Κοκοτσάκη με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και το νικητήριο γκολ για τον Παναθηναϊκό σημείωσε η Μπριάνα στο 83΄ που διαμόρφωσε και το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 24 βαθμούς, τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει 18 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία ανεβαίνει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία αν έχει 6 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη, ενώ αν έχει λιγότερη διαφορά θα παίξει μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο κουβαλάει τους βαθμούς από το πρωτάθλημα σε αυτούς τους δύο αγώνες.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης παρέταξε τις εξής: Πετροπούλου, Τσιρούλη, Δημητρίου, Κοκοτσάκη, Γρηγοροπούλου, Καμαριανού, Λόγου, Νταρζάνου, Ντζάνη, Δεσπολλάρη και Μπριάνα. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Ανδρικοπούλου, Δέλιου, Κουκουλοπούλου, Μαρουδίτση και Δούλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.