ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παλάσιος: Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε… να «γράφει» εκτός έδρας

Ο Αργεντινός συνέχισε την παράδοση που έχει «χτίσει» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στα ματς μακριά από την ιστορική Λεωφόρο.

Παλάσιος: Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε... να «γράφει» εκτός έδρας

Ο Αργεντινός εξτρεμ πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης» και συνέχισε μια παράδοξη παράδοση τη φετινή σεζόν, η οποία τον θέλει να σκοράρει μόνο εκτός έδρας.

Ο «Τούκου» το τελευταίο χρονικό διάστημα, η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ο εαυτός του, κάτι το ντεφορμάρισμα, κάτι τα ανεξήγητα νεύρα λόγω και της ατυχίας με τα δοκάρια στα ματς που ο Παναθηναϊκός έκανε ισχνές εμφανίσεις στην αρχή του β΄ γύρου, τον έκαναν να είναι εντελώς χαμένος.

Η φυσιολογική καθίζηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό και η απώλεια της σημαντικής διαφοράς που είχε στο βαθμολογικό πίνακα, ήταν γεγονότα ανησυχητικά που ήρθαν στο «τριφύλλι».

Ο Παλάσιος ήθελε ένα ματς-ορόσημο για να ξαναμπεί στο «πετσί του ρόλου», ένα γκολ, μια ενέργεια για να ανάψουν ξανά τη… σπίθα που έχει μέσα του και την εξωτερίκευσε ειδικά την περσινή σεζόν. Η απάντηση ήρθε και μάλιστα εμφατικά, με γκολ στο ματς που χαρακτηρίστηκε «τελικός» εντός και εκτός εισαγωγικών για πολλούς λόγους, κυρίως ψυχολογικούς.

Το γκολ της νίκης κόντρα στον Άρη το πανηγύρισε έξαλλα και μάλιστα συνέχισε την παράδοση που έχει «χτίσει» καθ΄ όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Γκολ μόνο εκτός έδρας.

Γκολ στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, γκολ στη Λαμία, γκολ και με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» στην πιο μεγάλη νίκη της ομάδας. Πλέον το μόνο που απομένει, είναι να αρχίσει να σκοράρει και εντός έδρας, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα τον χρειαστεί παραπάνω και η ευκαιρία έρχεται, απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας το ερχόμενο Σάββατο, καθώς με τον Παλάσιος στα φόρτε του, το «τριφύλλι» θα έχει ακόμα μια απειλή, έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια και τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...