ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θέλει και άλλες τέτοιες νίκες ο Παναθηναϊκός – Περίμενε την αντίδραση ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα οφέλη του Παναθηναϊκού από το «διπλό» επί του Άρη και τη σιγουριά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι η ομάδα του θα επανερχόταν άμεσα.

Νικολογιάννης: «Θέλει και άλλες τέτοιες νίκες ο Παναθηναϊκός - Περίμενε την αντίδραση ο Γιοβάνοβιτς»

Ανάλογα αποτελέσματα με το χθεσινό 2-1 του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καλείται να πάρει και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Τα πρωταθλήματα δεν στα δίνουν τα ντέρμπι αλλά τα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες. Αν είχε τώρα τους βαθμούς με Ιωνικό και ΟΦΗ, θα κάναμε άλλη συζήτηση. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη σίγουρα όμως είναι μια νίκη που θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση των παικτών του. Ο Γιοβάνοβιτς περίμενε ότι η ομάδα του θα αντιδράσει, θα επανέλθει και θα αρχίσει να παίρνει σημαντικές νίκες. Θέλει κι άλλες τέτοιες νίκες για να παραμείνει στην κορυφή και να διεκδικήσει γερά το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του «τριφυλλιού» με τον Αϊτόρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα την οριστική εξέλιξη και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει για 2+1 χρόνια. Εξυπακούεται ότι, με Αϊτόρ, Μαντσίνι και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός θα έχει εξτρέμ που σίγουρα μπορεί να του κάνουν την διαφορά. Συν τον Κλεϊνχέισλερ ενώ να δούμε τι θα γίνει και με τον Βέρμπιτς».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Μάγκνουσον είναι καλύτερα αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Βόλο, όμως αν κάνει προπονήσεις όλη την εβδομάδα δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και στην 11άδα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.