ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δήλωσε τον Τόμας στο ελληνικό ρόστερ και «έκοψε» τον Ουόλτερς

Αλλαγή πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του ενόψει μάλιστα και του Final 8.

Παναθηναϊκός: Δήλωσε τον Τόμας στο ελληνικό ρόστερ και «έκοψε» τον Ουόλτερς

Σε μια αλλαγή προχώρησε το τριφύλλι ενόψει και του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έτσι, στην λίστα -όπως αναμενόταν- μπήκε ο Ματ Τόμας, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (13/2). Αντιθέτως, ο παίκτης που κόπηκε ήταν ο Νέιτ Ουόλτερς, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση.

Υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» δεν έχει βρει λύση στο θέμα του Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν δέχεται να υπογράψει για να βγει εκτός του ελληνικού ρόστερ, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο και τα δεδομένα ήταν πολύ συγκεκριμένα και δύσκολα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς στο εν λόγω κομμάτι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, οι Ουόλτερς και Μάριους Γκριγκόνις είναι οι δύο από τους εννέα ξένους του Παναθηναϊκού που δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ για τις διοργανώσεις εντός Ελλάδος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.