ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ανατροπή και Αϊτόρ εμείς, φιλαράκια εναντίον μας εσείς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη, την ανανέωση του Αϊτόρ και το κοινό μέτωπο Ολυμπιακού, ΑΕΚ για ένα χέρι του Παλάσιος που έχει γίνει δύο λεπτά πριν μπει το γκολ του Παναθηναϊκού.

Ανατροπή και Αϊτόρ εμείς, φιλαράκια εναντίον μας εσείς!

Τελικά είναι ωραία όταν κάνει τέτοιες νίκες ο Παναθηναϊκός. Ξέρεις τι είναι να περιμένεις πως και πως να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός και να στο βάζει ο Τούκου με το γόνατο; Πάει τρελαίνεσαι. Και τρελάθηκαν τόσο πολύ στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που είπαν και έγραψαν ακριβώς τα ίδια. Σαν δύο καλά φιλαράκια μίλησαν για ένα χέρι του Παλάσιος, που έχει γίνει δύο λεπτά πριν μπει το γκολ του Παναθηναϊκού.

Σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Παλάσιος, ο διαιτητής δεν δίνει το νέο φάουλ και τι ακολουθεί; Ο Μπρινιόλι πιάνει την μπάλα, σουτάρει ο Αρης την κερδίζει, αλλάζει δύο πάσες, ο Βαγιαννίδης την κλέβει την δίνει στον Κουρμπέλη, ο Κουρμπέλης την δίνει πάλι στον Βαγιαννίδη, ο οποίος προωθείται και σεντράρει, αλλά η μπάλα βρίσκει στον αντίπαλο και πάει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελείται και μπαίνει το γκολ του Παλάσιος. Και έχεις την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να φωνάζουν από κοινού, για μία φάση που έχει αλλάξει τόσες κατοχές η μπάλα και έχει μεσολαβήσει και ένα κόρνερ.

Η ΑΕΚ που πήγε με μεζούρες και ανέβαλε το ματς στο Περιστέρι, η ΑΕΚ που για το χέρι του Μουκουντί με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, δεν είπε κουβέντα, ο Ολυμπιακός που δεν είπε κουβέντα για το κανονικό γκολ του Αστέρα, που ακυρώθηκε και σώθηκε από την ήττα. Κατά τα άλλα στην ΑΕΚ τολμάνε κάποιοι και λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι με τον Ολυμπιακό, όταν έχουν γίνει αυτά που έχουν γίνει μετά το πέναλτι του Αβιλά στον Ιωαννίδη και τα όσα γράφτηκαν από την μία και την άλλη πλευρά και οι ίδιοι σήμερα λένε, ότι έλεγε χθες ο Σπάθας. Μπράβο καλά το πάτε φιλαράκια.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη επί του Αρη είναι τεράστια, είχε άντερα κότσια και ήταν κόντρα και στην τύχη, αφού αν δεν χτύπαγε η μπάλα στον Σάρλια στο γκολ του Αρη δεν θα είχε πάει στην γωνία του Μπρινιόλι. Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά μετά το 30 έκανε αυτά, που έπρεπε, για να κερδίσει με ανατροπή και τέζα οι αντίπαλοι.

Ο Μαντσίνι έδειξε άντερα και προσωπικότητα, ο Ιωαννίδης έκανε κίνηση μεγάλου φορ στο γκολ του Μαντσίνι και ο Παλάσιος το έβαλε με το ….γόνατο και βρήκε την ψυχολογία, που έψαχνε τόσο καιρό.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε πολύ καλή διαχείρηση του αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος και η νίκη του Παναθηναϊκού προκάλεσε πόνο στους αντιπάλους και δεν το κρύβουν.

Την ίδια στιγμή ο Αϊτόρ, που οι μισοί τον είχαν κλείσει στην ΑΕΚ και οι άλλοι μισοί τον είχαν τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός όποιους παίκτες θέλει τους ανανεώνει και αυτό το είδαμε και στην περίπτωση Αϊτόρ και οι αντίπαλοι έμειναν με την …όρεξη.

Αυτά και πάμε για τα επόμενα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...