ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγραβάνης: «Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για το τριφύλλι.

Αγραβάνης: «Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Ο διεθνής φόργουορντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν έχω συνηθίσει να αλλάω ομάδες μέσα στη σεζόν. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό, το ήθελα πολύ και με αυτούς τους συμπαίκτες μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να ερπιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Χαίρομαι που είμαι εδώ.

Έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, βοηθάω την ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να μην σταματάς σε κάθε φάση. Το είδαμε και σήμερα. Αυτό είναι το νόημα της ομάδας.

Έχω εισπράξει πως η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει κάθε στιγμή. Πρέπει να φτιάξουμε τη χημεία, ο ένας να είναι για τον άλλο. Έχουμε Final 8 και κάθε παιχνίδι εκεί είναι τελικός. Ευελπιστώ να είναι η χημεία στα επίπεδα που πρέπει.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη τα πράγματα ήταν καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με την Βαλένθια. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Ευχαεριστώ τον κόσμο. Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.