ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαλακατές: «Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Τάκης Μαλακατές στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου.

Μαλακατές: «Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να μετατρέψει ως διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τον πρώτο σύλλογο Παγκοσμίως εξέφρασε ο πρόεδρος, Τάκης Μαλακατές στην καθιερωμένη κοπή της πίτας, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία στο έργο της Διπλής Ανάπλασης για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε την καθιερωμένη κοπή της πίτας στα γενέθλια του συλλόγου, στις 3 Φεβρουαρίου καθώς κάποια από τα αγωνιστικά μας τμήματα ήταν εκτός Αθηνών οπότε σήμερα είμαστε εδώ.

Προηγήθηκε στη Θ.12 η κοπή της πίτας για τα ΑΜΕΑ τα οποία σε λίγο καιρό θα απαριθμούν 20 τμήματα. Στη συνέχεια είχαμε την κοπή της πίτας για τα 26 αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” και θέλω να καταδείξω ότι ο Παναθηναϊκός με τα 46 τμήματα είναι ο πιο πολυπληθής της Ελλάδας. Και νομίζω ότι είναι πρώτος και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαν διοίκηση προσπαθούμε να βάζουμε τον πήχη ψηλά τόσο σε διοικητικό αλλά κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Δεν έχουμε ταβάνι και θέλουμε όσο πιο ψηλά πηγαίνουμε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ψηλότερα, για να γίνει ο Παναθηναϊκός όπως του αξίζει, ο πρώτος Παγκόσμιος Σύλλογος.

Είναι κοντά μας και ο Δήμαρχος Αθηναίων που τον ευχαριστούμε για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, αλλά θέλω να σταθώ και στο γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ως τον πρώτο σύλλογο της Ελλάδας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.