ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολύ σημαντική γιατί δεν ήταν απλή η ανανέωση Αϊτόρ-Υπερδιπλασιασμός των αποδοχών του»

Ακούστε τι είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για την ανανέωση Αϊτόρ και πώς σχολίασε το τεράστιο «διπλό» επί του Άρη το βράδυ της Κυριακής.

Νικολογιάννης: «Πολύ σημαντική γιατί δεν ήταν απλή η ανανέωση Αϊτόρ-Υπερδιπλασιασμός των αποδοχών του»

Στην ανανέωση του Αϊτόρ αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε αρχικά ότι «η παραμονή του Ισπανού είναι πολύ σημαντική γιατί δεν ήταν απλή».

Και εξήγησε: «Υπήρχε αρχικά απόσταση, στην πορεία, όμως, βρέθηκε η χρυσή τομή. Μέτρησε πολύ το γεγονός ότι ο Αϊτόρ έχει βρει στον Παναθηναϊκό την ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Μία ομάδα, που τον έχει στηρίξει και τον έχει πιστέψει. Έναν προπονητή, που τον έχει απελευθερώσει και τον έχει κάνει τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος. Και μέσα σε όλα αυτά, πήρε σχεδόν και τα χρήματα, που ήθελε. Μιλάμε για υπερδιπλασιασμό στις αποδοχές του. Και επίσης Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς έδειξαν στον παίκτη πόσο πολύ τον θέλουν. Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει ότι τους παίκτες, που θέλει, τους κρατάει».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, σχολίασε το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού επί του Άρη το βράδυ της Κυριακής και ανέλυσε όλα τα δεδομένα με τους τραυματίες ενόψει Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.