ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα… κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Άρη και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Τα… κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Ο δεύτερος γύρος για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου καλός σε σχέση πάντα με τον πρώτο. Οι πράσινοι σε 9 αγώνες μέχρι στιγμής μετρούν 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Λόγω αυτών των αποτελεσμάτων, το τριφύλλι έχασε την διαφορά που είχε από την δεύτερη θέση. Με τη νίκη επί του Άρη ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε θετικά τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και πλέον το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι μεν πιο βατό, αλλά έχει να δώσει δύο δύσκολα ματς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στην Λεωφόρο, στη συνέχεια πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό, την 25η αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό ενώ την 26η αγωνιστική έχει να παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται σαφές το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βατό και δίνει την ευκαιρία στο τριφύλλι να χτίσει ένα σερί και να πάρει ένα προβάδισμα ενόψει και των πλέι οφ. Το πιο δύσκολο ματς είναι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο κρύβει κινδύνους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18/02/23 Παναθηναϊκός – Βόλος 17:00 25/02/23 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20:30 06/03/23 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 19:30 12/03/23 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 19:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.