Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα… κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Άρη και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του τριφυλλιού.

Ο δεύτερος γύρος για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου καλός σε σχέση πάντα με τον πρώτο. Οι πράσινοι σε 9 αγώνες μέχρι στιγμής μετρούν 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Λόγω αυτών των αποτελεσμάτων, το τριφύλλι έχασε την διαφορά που είχε από την δεύτερη θέση. Με τη νίκη επί του Άρη ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε θετικά τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και πλέον το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι μεν πιο βατό, αλλά έχει να δώσει δύο δύσκολα ματς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στην Λεωφόρο, στη συνέχεια πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό, την 25η αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό ενώ την 26η αγωνιστική έχει να παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όπως γίνεται σαφές το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βατό και δίνει την ευκαιρία στο τριφύλλι να χτίσει ένα σερί και να πάρει ένα προβάδισμα ενόψει και των πλέι οφ. Το πιο δύσκολο ματς είναι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο κρύβει κινδύνους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18/02/23 Παναθηναϊκός – Βόλος 17:00 25/02/23 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20:30 06/03/23 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 19:30 12/03/23 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 19:00

Exit mobile version