ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια φτηνή προπαγάνδα που δεν πείθει, αλλά τους εκθέτει (vid)

Μια φάση με τον Παλάσιος, στο χθεσινό Άρης- Παναθηναϊκός, έκανε τους ανταγωνιστές να βγάλουν στη φόρα τα προπαγανδιστικά κολπάκια...

Μια φτηνή προπαγάνδα που δεν πείθει, αλλά τους εκθέτει (vid)

Μια φάση με τον Παλάσιος, στο χθεσινό Άρης- Παναθηναϊκός, έκανε τους ανταγωνιστές να βγάλουν στη φόρα τα προπαγανδιστικά κολπάκια…

Μιλάμε, βέβαια, για ένα φάουλ του Άρη στο οποίο η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Αργεντινού. Ομως, η κατοχή στη συνέχεια αλλάζει τρεις φορές μέχρι να φτάσουμε στο κόρνερ του τριφυλλιού και να γίνει το γκολ από τον Τούκου για το 1-2. Από χθες, λοιπόν, τόσο ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, όσο και ο κιτρινόμαυρος ξεσαλώνουν για τη συγκεκριμένη φάση! Ναι, καλά διαβάζετε. Για ένα χέρι (εκτός περιοχής) που δε δόθηκε και που στη συνέχεια άλλαξε η κατοχή ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέχρι το κερδισμένο κόρνερ για το 1-2.

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι “φωνές” από μηχανισμούς Ολυμπιακού και ΑΕΚ για μια τέτοια φάση είναι αστείες από μόνες τους. Για να μην πούμε… παιδικές. Δεν είναι δυνατόν να σταθεί σοβαρό επιχείρημα ή ακόμη και προπαγάνδα για μια τέτοια φάση. Ακόμη κι από κάποιους που το έχουν κάνει επιστήμη τόσα χρόνια, ποντάροντας στην τοξικότητα και βαφτίζοντας κάθε λίγο και λιγάκι το… κρέας – ψάρι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κύριοι, σοβαρευτείτε διότι και δεν πείθετε και εκτίθεστε διαρκώς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...