ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Φτερά φωτιά με Μαντσίνι, Αϊτόρ, Παλάσιος και διπλό που δίνει.. φτερά!

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει για την ανατροπή απέναντι στον Αρη και την ποιοτική αναβάθμιση της μεσοεπιθετικής γραμμής ενόψει της επόμενης σεζόν και της πολυπόθητης ευρωπαϊκής επιστροφής του συλλόγου.

Φτερά φωτιά με Μαντσίνι, Αϊτόρ, Παλάσιος και διπλό που δίνει.. φτερά!

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει για την ανατροπή απέναντι στον Αρη και την ποιοτική αναβάθμιση της μεσοεπιθετικής γραμμής ενόψει της επόμενης σεζόν και της πολυπόθητης ευρωπαϊκής επιστροφής του συλλόγου.

Η καλύτερη είδηση της ημέρας ή πιο σωστά του τελευταίου μήνα (και βάλε) στον Παναθηναϊκό είναι η ανανέωση συμβολαίου στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έως το καλοκαίρι του 2025 με προοπτική (οψιόν) ενός ακόμη χρόνου.

Η επιβράβευση του Ισπανού μεσοεπιθετικού από τη διοίκηση της ομάδας ήρθε σε μία χρονική στιγμή που αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον χιαστό και έγινε αφού ξεπεράστηκαν αρκετές δυσκολίες και με υπερδιπλασιασμό των απολαβών του.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηταν μία αυτονόητη κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση από το σύλλογο, η οποία δεν εμπεριείχε απλώς την έμπρακτη στήριξη του MVP του περυσινού τελικού του Κυπέλλου και κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο, σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο. Εμπεριείχε μεταξύ άλλων και σαφές μήνυμα προς τα αποδυτήρια της ομάδας του τύπου «όποιος αξίζει και ο προπονητής θεωρεί ότι έχει σωστή συμπεριφορά και προοπτική, μένει». Το ίδιο έγινε άλλωστε τόσο με τον Σένκεφελντ όσο και με τον Πέρεθ.

Ακόμα πιο ουσιώδες είναι το γεγονός ότι η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ολοένα και αναβαθμίζεται και ειδικά σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες σεζόν είναι χαώδης η απόσταση. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τρίτος στην ιεράρχηση των πλάγιων επιθετικών ήταν ο Ενγκμπαγκοτό και τέταρτος ο Σαβιέρ, αντιλαμβάνεται μονομιάς τη διαφορά.

Πλέον, ενόψει της επόμενης σεζόν και της πολυπόθητης ευρωπαϊκής επιστροφής και προοπτικής του συλλόγου, θα υπάρχει η τριπλέτα φωτιά των Μαντσίνι, Αϊτόρ και Παλάσιος, με τον Βέρμπιτς που δεν γίνεται να παραμείνει σε αυτά τα χαμηλά στάνταρ απόδοσης εσαεί να αποτελεί την θεωρητικά τέταρτη επιλογή και τους Κλέινχεσλερ και Μπερνάρ να προσδίδουν έξτρα λύσεις. Ο Γιοβάνοβιτς έχει εξ αρχή υπογραμμίσει ότι χτίζει έναν Παναθηναϊκό για 3-4 χρόνια, με στόχο σε κάθε μεταγραφική περίοδο να κάνει λιγότερες και ποιοτικότερες προσθήκες. Ποιοτικές ενέσεις με χειρουργικό τρόπο όπου διαπιστώνει ότι υπάρχει έλλειμμα. Το σχέδιο του Σέρβου προπονητή παίρνει σάρκα και οστά και ο Παναθηναϊκός θα είναι δεδομένα σε πολύ καλύτερη αφετηρία στα ευρωπαϊκά προκριματικά σε σχέση με πέρυσι.

Συν τοις άλλοις όλοι οι παίκτες που είχαν αποκτηθεί το περσινό καλοκαίρι, από τον Μάγκνουσον μέχρι τον Τσέριν, θα έχουν ενταχθεί πλήρως στη φιλοσοφία και το σύστημα της ομάδας.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η φετινή σεζόν. Παρεμπιπτόντως, το καρυδάτο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Αρη με ανατροπή είναι απ’ αυτά που δίνουν…. φτερά. Η ομάδα έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο και δεν είχε κανένα περιθώρια νέας απώλειας βαθμών, δέχτηκε (πάλι) πρώτη γκολ στην παρθενική επίσκεψη του αντιπάλου στην περιοχή του Μπρινιόλι, με αριστερό σουτ από δεξιοπόδαρο πλάγιο αμυντικό (Οντουμπάτζο) που κόντραρε στον Σάρλια και βρήκε στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Αντέδρασε με τον Μαντσίνι κι έφτασε στην τρίτη φετινή ανατροπή με τον Παλάσιος και κατέκτησε μία νίκη από ατόφιο χρυσάφι στο καλύτερο δυνατό τάιμινγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.