ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Ιωαννίδης βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και… ξελασπώνει τον Παναθηναϊκό! (vids)

O Φώτης Ιωαννίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που την φετινή σεζόν βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και κουβαλάει στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Ιωαννίδης βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και... ξελασπώνει τον Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι τον Άντραζ Σπόραρ, δίνοντας ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Ο Φώτης Ιωαννίδης λοιπόν, που την περασμένη σεζόν ήταν ο βασικός φορ της ομάδας, βρέθηκε στον πάγκο και έχασε την φανέλα του βασικού στα πρώτα ματς ειδικά.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς φυσικά δεν σταμάτησε να πιστεύει στο πρόσωπό του και τον έφερε ουκ ολίγες φορές από τον πάγκο. Ο Ιωαννίδης έδωσε πολύ σημαντικές βοήθειες από το τέλος του πρώτου γύρου και μετά. Για την ακρίβεια, από το ματς με τον Ολυμπιακό και έπειτα. Σε 22 παιχνίδια με το τριφύλλι μέχρι στιγμής στη σεζόν μετράει τρία γκολ και έχει μοιράσει άλλες τρεις ασίστ.

Μπορεί σε κάποιους ο αριθμός να φαίνεται μικρός, αλλά αυτά τα γκολ και οι ασίστ που έχει μοιράσει έχουν δώσει βαθμούς που έχουν κρατήσει ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια σε κρίσιμα σημεία της σεζόν έχει δώσει βοήθειες ιδιαίτερα σημαντικές.

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βοηθήσει στο να πάρει 14 βαθμούς, βαθμούς που αν η ομάδα δεν τους είχε πάρει αυτή τη στιγμή θα είχε τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και τα δεδομένα που θα μιλούσαμε τώρα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1 

Στο ματς αυτό ο Ιωαννίδης μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο τελευταίο σχεδόν λεπτό των καθυστερήσεων κυνήγησε μια χαμένη μπάλα και κέρδισε το πέναλτι από τον Άβιλα, ο οποίος τον πέτυχε με τον αγκώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπόραρ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το τριφύλλι κέρδισε έναν βαθμό.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1

Αυτό ήταν το αμέσως επόμενο παιχνίδι για το τριφύλλι. Οι πράσινοι τα έβρισκαν σκούρα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε αλλαγή στο 76ο λεπτό και στην πρώτη του μεγάλη στιγμή στο ματς σκόραρε και χάρισε τους τρεις βαθμούς στο τριφύλλι, που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0 

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε από τον πάγκο στο 64ο λεπτό του αγώνα. Και σε αυτό το ματς ο νεαρός σέντερ φορ άνοιξε το σκορ στο 80΄ με πλασέ από κοντά και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος γι΄ άλλο ένα τρίποντο για το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1

Στο παιχνίδι αυτό τα πράγματα στράβωσαν για το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από τα πρώτα λεπτά του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε από τον πάγκο στο 60ο λεπτό του αγώνα και στο 97΄ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έσωσε τον βαθμό για το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0

Ο Φώτης σε αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε βασικός και από την δική του ενέργεια οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στην Λαμία. Συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Ιωαννίδης πήρε την μπάλα από τον Βαγιαννίδη έκανε μια υπέροχη ενέργεια και έβγαλε τον Κλεϊνχέισλερ μόνο του με το τέρμα, που δεν αστόχησε.

Άρης – Παναθηναϊκός  1-2

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Άρη βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά πίσω στο σκορ. Το τριφύλλι κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι… τούμπα. Στο 36ο λεπτό του αγώνα υποδέχτηκε πολύ ωραία την μπάλα, έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Άρη και έδωσε γκολ πάρε – βάλε στο Μαντσίνι που δεν αστόχησε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.