ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα «κλικ» από την κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Δείτε όσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην λαμπερή τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού Α.Ο,

Παναθηναϊκός: Τα «κλικ» από την κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Mέσα σε γιορτινό κλίμα και με σύσσωμα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να δίνουν το παρών, έγινε χθες η καθιερωμένη τελετή κοπής πίτας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τόσο άνθρωποι της διοίκησης, αθλητές όλων των τμημάτων και μη, αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον Ερασιτέχνη όσο και την ΠΑΕ για την άριστη συνεργασία τους στο θέμα της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό.

Το βραβείο του καλύτερου αθλητή της χρονιάς έλαβε ο Μάκης Μίτας, της καλύτερης αθλήτριας η Πηνελόπη Νίκα, ενώ ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στην ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για το ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε, αλλά και στον Κώστα Τσαρτσαρή που με την παρουσία του εκπροσώπησε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Δείτε εικόνες από την κοπή της πίτας

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.