ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Νίκες στη Λεωφόρο και με πολλά γκολ για να φτιάξει ψυχολογία ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του και τόνισε ότι δεν βλέπει αλλαγές στην 11άδα για τον Βόλο, πλην μιας ίσως.

Νικολογιάννης: «Νίκες στη Λεωφόρο και με πολλά γκολ για να φτιάξει ψυχολογία ο Παναθηναϊκός»

Να… φτιάξει την ψυχολογία του μέσα στο «σπίτι» του πρέπει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάνει ένα δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θεωρώ απίθανο να παίξει ο Μάγκνουσον με τον Βόλο, λόγω του σκεπτικού του Γιοβάνοβιτς, πιστεύω ότι θα επιμείνει στο δίδυμο Σένκεφελντ-Σάρλια. Γενικά δεν βλέπω πολλές αλλαγές το Σάββατο στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Μόνο μήπως γίνει κάτι με τον Παλάσιος. Επειδή έβαλε και το γκολ και είναι παίκτης ψυχολογίας, ενώ παίζει και εντός έδρας, ίσως πάει με δύο κεντρικά χαφ και να περάσει πιο μέσα ο Μπερνάρ, με τον Μαντσίνι στην μια πλευρά και τον Παλάσιος ή τον Κλεϊνχέισλερ στην άλλη.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει νίκες στη Λεωφόρο και δη με αρκετά γκολ, για να πάρει ψυχολογία και πάει στο ντέρμπι αλλά και στο Περιστέρι για το καλύτερο δυνατό, με στόχο να είναι πρώτος στην κανονική διάρκεια ή κοντά στην κορυφή», είπε σχετικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν όλα πάνε καλά και είναι 100% έτοιμος ο Αϊτόρ το καλοκαίρι, θα είναι μια μεγάλη ενίσχυση για το τριφύλλι».

Παράλληλα, επισήμανε ότι εάν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Βόλο και η ΑΕΚ δεν κερδίσει στην Τούμπα θα πάρει μια μικρή διαφορά, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο δεν «ξεγράφει» πάντως για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενώ σχολίασε πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν το καλοκαίρι οι «πράσινοι» είναι να βρουν έναν ηγέτη στην άμυνα, στο στυλ του Ίνγκασον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.