ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαζορέτα… αποβλήθηκε από τον αγώνα! Δείτε τον λόγο!

Κάθε φορά που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στον αθλητισμό, προκύπτει κάτι καινούργιο να ανατρέψει τα δεδομένα.

Μαζορέτα… αποβλήθηκε από τον αγώνα! Δείτε τον λόγο!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής λοιπόν, συχνά-πυκνά, συμβαίνουν απίθανα περιστατικά εντός κι εκτός γηπέδων.

Μια νεαρή cheerleader έγινε viral, καθώς κατάφερε να… αποβληθεί από αγώνα μπάσκετ σε κολεγιακό επίπεδο.

Πώς έγινε αυτό; Είναι εύλογο να αναρωτιέστε…

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 147.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αγώνας παιζόταν μεταξύ του Mississippi Valley State και του Alabama A&M. Σε μια ανύποπτη φάση, όπου σημειώνεται καλάθι υπέρ των γηπεδούχων, ένας παίκτης του Alabama A&M κάνει την επαναφορά και το ματς συνεχίζεται.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν προκύπτει μια μικρή διακοπή, μια μαζορέτα εισέρχεται στο παρκέ όπου φαίνεται να… την πέφτει στον παίκτη του Alabama A&M, ζητώντας το λόγο για πριν.

Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Ντέιλιν Σμιθ τη χτύπησε κατά τη διάρκεια της επαναφοράς, τη στιγμή που εκείνη συνέχιζε το πρόγραμμά της με ένα μικρό άλμα και άνοιγμα των ποδιών. Γι’ αυτό και μπήκε στο γήπεδο, φανερά εκνευρισμένη, σπρώχνοντας τον παίκτη.

Στη συνέχεια, όπως είναι φυσικό, ο αγώνας σταμάτησε λόγω της αψιμαχίας στη μία πλευρά του γηπέδου και κλήθηκε η ασφάλεια να δώσει τη λύσει και να απομακρύνει την cheerleader.

Το σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει ορισμένους από τους φιλάθλους στις κερκίδες να επευφημούν τη νεαρή cheerleader, πριν εκείνη, δίχως να φέρει αντίρρηση ή προβάλει αντίσταση, μαζέψει τα πράγματά της οδηγούμενη εκτός γηπέδου.

Το δημοσίευμα της New York Post αναφέρει επίσης, ότι οι παρευρισκόμενοι φάνηκαν ελαφρώς σοκαρισμένοι από το περιστατικό, ενώ ο προπονητής της Alabama A&M ξέσπασε, όντας εξοργισμένος από την ενέργεια της μαζορέτας.

“Ο προπονητής του Alabama A&M, ξεφυσάει”, είπε ο Caleb Brunson, ο ένας από τους δύο σχολιαστές του συγκεκριμένου αγώνα. “Ναι, ο προπονητής χάνει την ψυχραιμία του”, πρόσθεσε ο συμπαρουσιαστής του, Andre Williams.

Πάντως, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο της επίμαχης φάσης, ο Σμιθ έρχεται κατά λάθος σε επαφή με τη μαζορέτα της αντίπαλης ομάδας και κακώς εκείνη το πήρε προσωπικά, μπαίνοντας στο παρκέ για να του ζητήσει το λόγο.

Για την ιστορία, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά την απομάκρυνση της μαζορέτας και το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα κέρδισε με 70-68, έπειτα από ένα σουτ του τελευταίου δευτερολέπτου. Αυτή ήταν και η τελευταία κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.