ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σπανός για έφεση ΑΕΚ: «Το περίμενα»

Για την έφεση που πρόκειται να ασκήσει η ΑΕΚ ώστε να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά, μίλησε στη δημόσια τηλεόραση ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός

Σπανός για έφεση ΑΕΚ: «Το περίμενα»

Δείτε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου για την αναμενόμενη έφεση της ΑΕΚ, ώστε να μην κριθεί στο χορτάρι η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής.

«Εγώ την έφεση της ΑΕΚ την περίμενα, γιατί από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκα και είπα και στους δημοσιογράφους ότι ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην γίνει το παιχνίδι και να το διεκδικήσει στα χαρτιά. Και δικαιώθηκα. Το περίμενα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Σπανού ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε…

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη γιατί δεν μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να χειρίζεται τα θέματα διαφορετικά και να βγάζουν ανακοινώσεις και να λένε ότι εμείς σαν ΑΕΚ πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό και θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους και να έρχεται η ΑΕΚ στο Περιστέρι και να επιδιώκει να πάρει το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Περίμενα την έφεση από την ΑΕΚ»" />Κόσμο των Σπορ» για την απόφαση σχετικά με το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.