ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δύσκολα βασικός με Βόλο ο Μάγκνουσον – Δίλλημα Παλάσιος-Κλεϊνχέισλερ»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, για τον επικείμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για την 23η αγωνιστική της Super League.

Νικολογιάννης: «Δύσκολα βασικός με Βόλο ο Μάγκνουσον - Δίλλημα Παλάσιος-Κλεϊνχέισλερ»

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπόρτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε για τον αγώνα με τον Βόλο ότι ο Μάγκνουσον θα είναι στην αποστολή αλλά δύσκολα όμως θα ξεκινήσει βασικός, καθώς έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πλάνα-σκέψεις που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα. Εκτίμησε ότι ο Τσέριν δεν αποκλείεται να είναι μένει στον πάγκο με τον Μπερνάρ να περνάει στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, και θέση βασικού να παίρνει ο Παλάσιος ή ο Κλεϊνχέισλερ, με τον Μαντσίνι να ξεκινά και πάλι στην 11άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.