ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Ερνάντες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά στη ρεβάνς του 3-1 στο Ρέντη, και απάντηση στο ερώτημα αν θα αγωνιστεί ο Φερνάντο Ερνάντες πλανάται.

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Ερνάντες ενόψει Ολυμπιακού

Ώρα ημιτελικού για Παναθηναϊκό! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δίνουν το ματς της χρονιάς αύριο το απόγευμα στις 19:00 στον Άγιο Θωμά κόντρα στον Ολυμπιακό και χρειάζονται μόλις δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup μετά και τον θρίαμβο με 3-1 στο Ρέντη.

Στην αναμέτρηση εκείνη δεν αγωνίστηκε ο Κουβανός, Φερνάντο Ερνάντες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να απουσιάσει και από τα ματς με ΟΦΗ, Μίλωνα και Άθλο Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Κουβανός έχει επανέλθει και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τον αυριανό αγώνα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο το αν θα αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό το Σάββατο το βράδυ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πιθανότερο είναι ωστόσο, να αγωνιστεί αλλά στα σημεία που το ματς είναι κρίσιμο και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βοήθεια από τα άκρα για να εμβολίσει το καλά οργανωμένο μπλοκ των “ερυθρολεύκων” αλλά και για να εγκλιματιστεί ξανά στην καθημερινότητα, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης οι τελικοί του Challenge Cup είναι μετά από έναν μήνα (8 και 14 Μαρτίου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.