ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο σετ μακριά… από το ραντεβού με την ιστορία του!

Την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup θέλει να πανηγυρίσει απόψε (19:00, Cosmote Sport 7, Panathinaikos24.gr) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό του θεσμού.

Δύο σετ μακριά... από το ραντεβού με την ιστορία του!

Οι «πράσινοι» απέκτησαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε την περασμένη Τρίτη (7/2) στο κλειστό του Ρέντη και χρειάζονται δύο σετ για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στον τελικό θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Άθλου Ορεστιάδας, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακός στη Volley League, με τις δυο ομάδες το ερχόμενο Σάββατο (18/2, 21:30) να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (τον οποίο διαιτήτευσαν ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο Νίκος Φραγκάκης), έτσι και στο Μαρούσι η διαιτητική δυάδα θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωσης πρόκρισης στους τελικούς, ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα προκύψει από το ζευγάρι Φόντε Μπαστάρντο – Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/2, 23:30) με τους Ισραηλινούς να έχουν το προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει με 3-1 εντός έδρας.

Το πρώτο σερβίς στο ντέρμπι του Αμαρουσίου είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 7 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.