Ερασιτέχνης

Δύο σετ μακριά… από το ραντεβού με την ιστορία του!

Την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup θέλει να πανηγυρίσει απόψε (19:00, Cosmote Sport 7, Panathinaikos24.gr) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό του θεσμού.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε την περασμένη Τρίτη (7/2) στο κλειστό του Ρέντη και χρειάζονται δύο σετ για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στον τελικό θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Άθλου Ορεστιάδας, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακός στη Volley League, με τις δυο ομάδες το ερχόμενο Σάββατο (18/2, 21:30) να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (τον οποίο διαιτήτευσαν ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο Νίκος Φραγκάκης), έτσι και στο Μαρούσι η διαιτητική δυάδα θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Σε περίπτωσης πρόκρισης στους τελικούς, ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα προκύψει από το ζευγάρι Φόντε Μπαστάρντο – Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/2, 23:30) με τους Ισραηλινούς να έχουν το προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει με 3-1 εντός έδρας.

Το πρώτο σερβίς στο ντέρμπι του Αμαρουσίου είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 7 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version