ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προς διαζύγιο με Άντριους – Βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές

Πολύ κοντά στη συμφωνία για «βελούδινο διαζύγιο» έχει φτάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Άντριου Άντριους.

Προς διαζύγιο με Άντριους - Βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές

Λίγα επεισόδια απομένουν ακόμα για να ολοκληρωθεί το σήριαλ με την αποχώρηση του Άντριου Άντριους από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» με σκοπό να ελευθερώσουν και την 7η θέση ξένου, το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν εκ νέου τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό να βρεθεί η λύση και ο Αμερικανός γκαρντ να αποχωρήσει. Όπως φαίνεται υπήρξε σημείο επαφής και πλέον αναμένεται σήμερα (15/2) η επίσημη απάντηση του Άντριους.

Αν ο Άντριους αποχωρήσει, κάτι που είναι το πιθανότερο, τότε το «τριφύλλι» θα εντάξει στο ρόστερ των ξένων και τον Νέιτ Ουόλτερς, που έμεινε εκτός για να περάσει στη θέση του ο Ματ Τόμας.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.