ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεκριμένα, στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε Valencia Basket (10/2) και Προμηθέα Πάτρας (13/2), συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπνόσακοι, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής) προκειμένου να αποσταλεί άμεσα στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων μας ήταν συγκινητική, όπως και η συνεισφορά της PAO BC Academy, που συμμετείχε με ιδιαίτερο ζήλο σε όλη αυτήν την προσπάθεια.

Σημειώνεται πως ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής από τα κάτωθι σημεία:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός (Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300).

Επίσης, ο Ε.Ε.Σ, συγκεντρώνει ήδη οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας.

Οι δωρεές γίνονται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Ένδειξη: «Σεισμός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...