ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δήλωση Χεζόνια για Παναθηναϊκό

O Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στην απόφαση του να ντυθεί στα πράσινα.

Δήλωση Χεζόνια για Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «AS»:

Για την απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό: «Η απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη της ζωής μου ως αθλητής, γιατί στο τέλος της σεζόν (2019-20, αυτό με τη φούσκα στο Ορλάντο), μετά το τελευταίο παιχνίδι με τους Λέικερς (πρώτος γύρος πλέι οφ ), πήγα σπίτι και είπα σε όλους ότι δεν πρόκειται να παίξω άλλο, ότι θα μείνω με τους φίλους μου στο Ορλάντο και με την οικογένειά μου. 

Για πρώτη φορά πέρασα δύο μήνες χωρίς να αγγίξω μπάλα, μόνο στο γυμναστήριο. Και στις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησα ξανά προπονήσεις και οι αισθήσεις μου ήταν σαν να μην είχα σταματήσει ούτε μια μέρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι το κεφάλι, ο ψυχικός παράγοντας, είναι εξίσου σημαντικός με τη σωματική ή τη βολή. Ερωτεύτηκα ξανά το μπάσκετ, ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός, ρώτησα, ήρθε η πρόταση και πήγα στην Αθήνα. Ένιωσα ξανά το μπάσκετ, να το αγαπώ, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, να νιώθω σημαντικός, να κερδίζω… Και στο Καζάν, το ίδιο, με τον Περάσοβιτς, που με βοήθησε πολύ. Στη Ρωσία υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων στο προπονητικό επιτελείο που γνώριζα και η κατάσταση ήταν τέλεια. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή, αλλά ο πόλεμος ξεκίνησε και μας πήρε τα πάντα, όπως και τα πλέι οφ της Euroleague και τότε νομίζω ότι θα είχαμε πάει πολύ, πολύ μακριά».

Για το αν σκέφτητκε να μην υπογράψει στη Μαδρίτη λόγω του παρελθόντος του στην Μπαρτσελόνα: «Όχι. Η Ρεάλ ενδιαφέρθηκε για μένα, το είχε κάνει ήδη την προηγούμενη χρονιά όταν πήγα στον Παναθηναϊκό. Πάντα μου άρεσε ο σύλλογος ως οργανισμός, ένα μέρος όπου δεν μπορεί να παίξει ο καθένας και όπου, μόλις φτάσεις, βλέπεις ότι λειτουργεί σαν οικογένεια, και μου αρέσει αυτή η χημεία. Οι άνθρωποι στη Μαδρίτη είναι πολύ ξεκάθαροι για το τι θέλουν, δηλαδή τη νίκη, το ίδιο πράγμα που αναζητώ κι εγώ: τίτλους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.