ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διεξαγωγή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός χωρίς κόσμο στον Άγιο Θωμά !

Χωρίς κόσμο θα γίνει το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στον Αγ. Θωμά!

Διεξαγωγή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός  χωρίς κόσμο στον Άγιο Θωμά !

Μόνο χωρίς την παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά, αφού η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του κλειστού μετά τα επεισόδια!

Με μεγάλη καθυστέρηση θα ξεκινήσει η αναμέτρηση, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Rev Challenge Cup, ελέω των γεγονότων που προηγήθκαν με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών ουσιών εντός του κλειστού.

Μάλιστα, με απαίτηση της Αστυνομίας και του παρατηρητή, ο αγώνας ναι μεν θα γίνει, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...