ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Ζητώ συγγνώμη από τους τραυματίες – Να αποδοθούν ευθύνες»

H δήλωση του Τάκη Μαλακατέ.

Μαλακατές: «Ζητώ συγγνώμη από τους τραυματίες - Να αποδοθούν ευθύνες»

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού που υπέστησαν ταλαιπωρία και τραυματίστηκαν, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, μέσα από δήλωσή του.

«Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού και ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που αναίτια τραυματίστηκαν. Από κει και πέρα θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους προέβησαν σε αυτές τις πράξεις απόψε που έθεσαν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων και την ομαλή διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού αγώνα και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...