ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάρις Λι στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλά, έχει ένα σερί, αλλά μπορούμε να το διακόψουμε»

Στο Final-8 και στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διακριθεί, αναφέρθηκε ο Πάρις Λι.

Πάρις Λι στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλά, έχει ένα σερί, αλλά μπορούμε να το διακόψουμε»

Αφιερωμένο στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 είναι το ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας με καλεσμένο τον Πάρις Λι.

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά 8 ομάδων.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλάει για τον προημιτελικό της Παρασκευής (19:15) με τον Κολοσσό Ρόδου και τον πιθανό ημιτελικό του Σαββάτου (19:15) με τον Ολυμπιακό.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πάρις Λι αναφέρεται στους στόχους του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα σεζόν, τις προσωπικές του επιδιώξεις και στέλνει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του εν όψει του ΟΠΑΠ Final 8.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.