ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δε φέρει ευθύνη ο Παναθηναϊκός – Ξεκάθαρη απόφαση της CEV για «κεκλεισμένων των θυρών»

Χωρίς να ερωτηθούν οι δύο ομάδες, η CEV αποφάσισε και ενημέρωσε, πως ο ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Δε φέρει ευθύνη ο Παναθηναϊκός - Ξεκάθαρη απόφαση της CEV για «κεκλεισμένων των θυρών»

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έπειτα από όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά, μεταφέρθηκε για σήμερα το μεσημέρι (14:30), με τον αγώνα να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή την απόφαση έλαβε η CEV, χωρίς καν να δώσει το δικαίωμα στις δύο ομάδες να έχουν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος παρατηρητής της αναμέτρησης, ενημέρωσε ως όφειλε την ομοσπονδία και εκείνη με τη σειρά της έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η συγκεκριμένη απάντηση ήταν ξεκάθαρη βάσει καταστατικού, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει δικαίωμα αντίδρασης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, γίνεται ξεκάθαρο, πως για όσα συνέβησαν φέρει τεράστια ευθύνη η ΕΛ.ΑΣ, η οποία ως όφειλε δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε, ώστε να διαφυλάξει την τάξη και την ασφαλή παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.