ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Νίκη, καλό ποδόσφαιρο και ψυχολογία για τον Παναθηναϊκό με Βόλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο… τρίπτυχο του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο και εξήγησε το σκεπτικό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα τελευταία παιχνίδια.

Νικολογιάννης: «Νίκη, καλό ποδόσφαιρο και ψυχολογία για τον Παναθηναϊκό με Βόλο»

Τριπλός είναι ο στόχος που (θα πρέπει να) έχει ο Παναθηναϊκός στο επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μάγκνουσον προπονείται αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα είναι στην αποστολή και ακόμα περισσότερο ότι θα είναι στην 11άδα. Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα πάει σε πολλές αλλαγές ο προπονητής. Πιθανότατα θα δούμε την ίδια τετράδα στην άμυνα, ενώ στα χαφ η αλλαγή που παίζεται είναι να μείνει έξω ο Τσέριν και να μπει ένας εκ των Παλάσιος-Κλεϊνχέισλερ, με την παρουσία των Μαντσίνι και Ιωαννίδη μπροστά.

Το ιδανικό είναι να παίξει καλά και να πάρει και τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Το έχει πετύχει αυτό με τον Βόλο φέτος, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αν το κάνει θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του», είπε μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ναι μεν το «τριφύλλι» θέλει να τερματίσει πρώτο ή κοντά στην κορυφή στην κανονική περίοδο, αλλά μεγάλος στόχος του είναι τα πλέι οφ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος εν τέλει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στα τελευταία αυτά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Κλεϊνχέισλερ, για να βρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.