ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διπλή κρούση του Παναθηναϊκού σε Ποτσέκο»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε δις τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Διπλή κρούση του Παναθηναϊκού σε Ποτσέκο»

Όπως αναφέρει το «Sportando» και συγκεκριμένα ο Αλεσάντρο Μάτζι, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν κάνει δύο προτάσεις στον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας, οι οποίες έγινα το πρόσφατο δεκαπενθήμερο για να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Ωστόσο, έλαβαν και στις δύο προσφορές αρνητικές απαντήσεις, καθώς ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο, έχει θέσει ως προτεραιότητες αρχικά την Εθνική ομάδα της Ιταλίας και στη συνέχεια την οικογένειά του, καθώς δεν θέλει να απομακρυνθεί από αυτήν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ