ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόντρα στον Κολοσσό για μια θέση στα ημιτελικά του final-8

Τον Κολοσσό Ρόδου αντιμετωπίζει απόψε (19:15, ΕΡΤ 3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο κατά σειρά προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Κόντρα στον Κολοσσό για μια θέση στα ημιτελικά του final-8

Οι «πράσινοι» παρότι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχουν ως στόχο τους τη νίκη και την πρόκριση στον αυριανό (18/2) ημιτελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, ο οποίος προηγείται χρονικά από αυτόν του τριφυλλιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ωστόσο μένει να φανεί με ποιους από τους ξένους παίκτες θα πορευτεί. Η άρνηση του Άντριου Άντριους να αποχωρήσει από την ομάδα φέρνει έναν εκ των Ματ Τόμας και Ντέρικ Ουίλιαμς εκτός της 7αδας των ξένων και αποτελεί πονοκέφαλο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Θυμίζουμε πως εκτός ρόστερ για τις ελληνικές διοργανώσεις είναι ο Μάριους Γκριγκόνις.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.