ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα σενάρια για συμφωνία Παναθηναϊκού και Ποτσέκο (Pics)

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Νέα σενάρια για συμφωνία Παναθηναϊκού και Ποτσέκο (Pics)

Ενώ ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον εφικτό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-8 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, στην Ιταλία συνεχίζουν να έχουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Αλεσάντρο Μάτζι, το «τριφύλλι» συνεχίζει τις επαφές του με τον Ιταλό προπονητή και μάλιστα με σημαντική πρόοδο. Συγκεκριμένα όπως τονίζει, υπάρχει πλήρης συμφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ αναφέρει και άλλα στοιχεία των διαπραγματεύσεων.

Παράλληλα επισημαίνει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1, ενώ ο Ποτσέκο επιθυμεί 2+1.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα τονίζει πως υπάρχει και η θετική συγκατάθεση της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί και το ποιος θα είναι ο βοηθός του, ο Εντουάρντο Καζαλόνε και τέλος αναφέρει πως, ο Ποτσέκο θα είναι στην Αθήνα στα τέλη του μήνα για κατ΄ ιδίαν συζητήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ