ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανάκαμψη και ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα

Όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά αγωνιστικά και μη, επηρέασαν την ομάδα, αλλά όλοι πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να συσπειρωθούν δίπλα σε παίκτες και σταφ.

Ανάκαμψη και ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα

Το αποτέλεσμα του ζευγαρώματος των δύο «αιωνίων» για το Challenge Cup άφησε πικρή γεύση στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στεναχώρια σε όσους βρίσκονται δίπλα στο τμήμα βόλεϊ.

Επειδή όμως η χρονιά δεν τελείωσε στις 16 Φεβρουαρίου και το μόνο που χάθηκε είναι ένας -πολύ μεγάλος- στόχος, άπαντες αυτή την ώρα θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα, ώστε να βγει αλώβητη από την «κρίση» που δημιουργήθηκε.

Το Σάββατο (18/2) ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει στο κλειστό του Ρέντη, απόλυτα συγκεντρωμένος, συσπειρωμένος και ατσαλωμένος στο έπακρο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς του πρωταθλήματος, όπως και κάθε ματς από εδώ και στο εξής, είναι κρίσιμο, με την ομάδα να παραμένει εντός στόχων και να θέλει πάση θυσία να κατακτήσει τους εν Ελλάδι στόχους της.

Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» που πρέπει να αφοσιωθούν πλήρως στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά από τον πρώτο του πίνακα Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς (38 έναντι 30), αλλά κάμπτεται.

Με νίκη ο Παναθηναϊκός θα βάλει «φωτιά» στη βαθμολογία και θα είναι πάντα κοντά στο να πάρει κεφάλι στην τελική κατάταξη και στο πλεονέκτημα έδρας. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα αποσπαστεί ακόμη περισσότερο και η πρώτη θέση θα «κλειδώσει».

Με τα δεδομένα του πρωταθλήματος, η κατάσταση μοιάζει να είναι αμφίρροπη και η ομάδα θέλει δίπλα της τον κόσμο της για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Μη λησμονούμε πως στη δυάδα των αγώνων με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε χωρίς το πρώτο βιολί του, καθώς παρά την παρουσία του Ερνάντες στον επαναληπτικό, ο Κουβανός σούπερ σταρ, φάνηκε επηρεασμένος και σίγουρα όχι απόλυτα έτοιμος.

Ναι, δημιουργήθηκαν προσδοκίες μετά και το αποτέλεσμα στο Ρέντη, όμως ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, δείχνει τρωτός και μάλιστα αυτό το είδαμε και σε πολλές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα με τις ήττες από Μίλωνα και Πολίχνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...