ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αλλά πέρασε τον Κολοσσό και βλέπει Ολυμπιακό!

Ο πολύ καλός Παναθηναϊκός των τριών δεκαλέπτων... χαλάρωσε στο τέταρτο, είδε τον Κολοσσό να τον πλησιάζει, αλλά τελικά νίκησε με σκορ 87-80 και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον αυριανό ημιτελικό του final 8 στο Ηράκλειο.

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αλλά πέρασε τον Κολοσσό και βλέπει Ολυμπιακό!

Ο πολύ καλός Παναθηναϊκός των τριών δεκαλέπτων… χαλάρωσε στο τέταρτο, είδε τον Κολοσσό να τον πλησιάζει, αλλά τελικά νίκησε με σκορ 87-80 και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον αυριανό ημιτελικό του final 8 στο Ηράκλειο. Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με τον Κολοσσό και προηγήθηκε γρήγορα με 7-0, δείχνοντας τις διαθέσεις του. Άλλωστε, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος για το τριφύλλι. Πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και με κυριαρχικό τρόπο για τόνωση ηθικού ενόψει της συνέχειας. Με τρίποντο του Μπέικον το σκορ έγινε 10-0. Ο Γκουντάιτις με δυο βολές σημείωσε δυο ακόμη πόντους για το 12-0. Ο Γουόλτερς συνδέθηκε κι αυτός με το καλάθι για το 16-6. Ο Μπέικον συνέχισε να σκοράρει και ο Παναθηναϊκός πήγε στο 20-8. Οι πράσινοι συνέχιζαν σε υψηλό τέμπο και ήταν η σειρά του Πονίτκα να συνδεθεί με το καλάθι για το 24-10. Ο Λι με γκολ- φάουλ έκανε το 27-10, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Ο Κολοσσός προσπάθησε να βγάλει μια μικρή αντίδραση και έκανε το 29-16. Με ωραίο αιφινιδιασμό ο Μπέικον έδωσε στον Γουίλιαμς ο οποίος κάρφωσε για το 32-16. Ο Γκουντάιτς με γκολ – φάουλ διαμόρφωσε το 35-16. Οι πράσινοι πήραν ξανά φόρα και με κλέψιμο και καλάθι του Λι στον αιφνιδιασμό έκαναν το 41-16. Ο Παπαγιάννης με κοντινό καλάθι έκανε το 47-26 και ο Καλαϊτζάκης στον αιφνιδιασμό διαμόρφωσε το 49-26. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 52-33, έπειτα από τρίποντο του Μαντζούκα στο τέλος.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πράσινοι»" />Πράσινοι»" />
Χόρεψε» τον Σταρκς, σκόραρε και πήρε και φάουλ ο Λι" />

Με ένα τρίποντο του Γουίλιαμς στην επανάληψη το σκορ έγινε 57-39. Ακολούθησε ένα μικρό πράσινο μπλακ άουτ επιθετικά, αλλά ο Κολοσσός δεν απειλούσε ιδιαίτερα και η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα. Ο Παπαγιάννης κάρφωσε για το 61-45. Ο Μπέικον με γκολ –φάουλ έκανε το 64-45. Ξανά ο Παπαγιάννης από ασίστ του Μπέικον σκόραρε για το 66-45. Ο Αγραβάνης με τρίποντο έκανε το 69-47. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 71-49 έπειτα από καλάθι του Μπέικον.

Οι παίκτες του τριφυλλιού χαλάρωσαν με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να ψαλιδίζει τη διαφορά και τελικά να μειώσει σε 77-70. Ο Λι έκανε το 79-70. Οι Ροδίτες πήραν γκολ – φάουλ για το 79-73 κι ενώ απέμεναν 2 μισή λεπτά για το τέλος! Ο Μπέικον κέρδισε φάουλ και με δυο βολές έκανε το 81-73. Οι Ροδίτες μείωσαν στους 6 πόντους με τον ίδιο τρόπο. Ο Γκουντάιτις έκανε το 82-74 και με τρίποντο ο Κολοσσός μείωσε στους τέσσερις πόντους! Με δύσκολο καλάθι ο Λι έκανε το 85-78. Τελικά, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 87-80 και πέρασε στα ημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.