ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ματς σε τρία «μέτωπα» για το τριφύλλι!

Απαιτητικές αναμετρήσεις για όλα τα γούστα περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ματς σε τρία «μέτωπα» για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός δίνει απαιτητικές αναμετρήσεις σε τρία «μέτωπα» σήμερα και το Panathinaikos24.gr θα είναι δίπλα στα τμήματα για να σας μεταφέρει τα πάντα με ταχύτητα και εγκυρότητα όπως κάνει πάντοτε.

Η αρχή θα γίνει στο «Απ. Νικολαΐδης» με την ομάδα ποδοσφαίρου να αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 23η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00, ενώ η τηλεοπτική της κάλυψη θα πραγματοποιηθεί από το Cosmote Sports1.

Στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου θα βρίσκεται η δημοσιογραφική ομάδα της κορυφαίας ιστοσελίδας για τον Παναθηναϊκό και θα σας μεταφέρει τα πάντα, γύρω από τις προσπάθειες των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να έρθει το «τρίποντο» της νίκης, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, οι τηλεοπτικοί δέκτες θα συντονιστούν στην ΕΡΤ για τον σπουδαίο ημιτελικό των δύο «αιωνίων» με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό κοντράρονται και παρά την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά, οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς θα δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους, για να πάρουν την πρόκριση που θα τους φέρει μισό βήμα από την κατάκτηση του τροπαίου.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:15 και από το Panathinaikos24.gr θα παρακολουθήσετε το live του αγώνα καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ για όσα θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα παραλειπόμενα του ημιτελικού.

Τέλος, μεταφερόμαστε στο τρίτο και τελευταίο ματς της ημέρας. Ο Παναθηναϊκός λίγες μόνο ημέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, αντιμετωπίζει την ομάδα του Πειραιά, αυτή τη φορά για την Volley League.

Αν η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικρατήσει θα έχει πετύχει την 7η σερί νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ θα ξαναμπεί γερά στο κυνήγι της πρώτης θέση της βαθμολογίας που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Το πρώτο σερβίς της σπουδαία αναμέτρησης, είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 και η τηλεοπτική κάλυψη θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.