ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο – Βασικοί Κλεϊνχέισλερ και Κουρμπέλης (Pic)

Με αυτούς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο - Βασικοί Κλεϊνχέισλερ και Κουρμπέλης (Pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ενώ η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ.  Οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Μπερνάρ θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Μαντσίνι να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Κλεϊνχέισλερ στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...