ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μποχωρίδης: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό Κυπέλλου: 

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ, πιστέψαμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια τρομερή πορεία, δείχνει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά το κάναμε μόνο για 20 λεπτά. Το πληρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πιστεύω ότι έχει επηρεάσει την ψυχολογία μας το σερί των νικών του Ολυμπιακού, η ομάδα έχει αλλάξει σχεδόν όλη από πέρσι. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.