ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όλους θα τους τρελάνουμε»: Η παρακάμερα από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Βόλο (Vid)

Παρακολουθήστε όσα κατέγραψε η παρακάμερα στη Λεωφόρο από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο.

«Όλους θα τους τρελάνουμε»: Η παρακάμερα από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Βόλο (Vid)

O Παναθηναϊκός σε μια κατάμεστη Λεωφόρο επικράτησε 2-0 του Βόλου πραγματοποιώντας μια γεμάτη, ουσιαστική και… πρωταθληματική εμφάνιση, με την οποία παρέμεινε στην κορυφή της Super League.

Δείτε όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, από το όμορφο απόγευμα στη Λεωφόρο, μέσα από την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.