ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτός τόπου και χρόνου ο Βόλος κάνει λόγο για εγκληματική διαιτησία!

Στο ματς που ο Φωτιάς δεν έδωσε τρία καταφανέστατα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, ο Βόλος δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου κάνοντας λόγο για εγκληματική διαιτησία κατά του.

Εκτός τόπου και χρόνου ο Βόλος κάνει λόγο για εγκληματική διαιτησία!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την εγκληματική διαιτησία των Φωτιά – Σιδηρόπουλου στον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό που εν πολλοίς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το ανύπαρκτο πέναλτι και την άδικη και αναιτιολόγητη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Σι, επανερχόμαστε σήμερα πιο ψύχραιμοι μεν, αλλά το ίδιο απογοητευμένοι και οργισμένοι για την κατάντια που οδηγούν το ποδόσφαιρό μας. Και επανερχόμαστε γνωρίζοντας ότι το έγκλημα που συνετελέσθη δεν αλλάζει, αλλά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους θα αντιδράσουν και θα το ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαρελιού.

Για όσους, για λόγους διάφορους, κλείνουν τα μάτια στα τραγικά λάθη που έγιναν σε βάρος μας και ενδεχομένως μάλιστα διαφωνούν εκτιμώντας ότι οι αποφάσεις ήταν σωστές έχουμε μια ερώτηση: Αλήθεια πιστεύουν ότι το πέναλτι και οι δύο κάρτες (στο 2ο και 50ο λεπτό ) στον Σι αν ήταν σε βάρος του αντιπάλου μας υπήρχε περίπτωση να δοθούν από τους συγκεκριμένους διαιτητές; Ας απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.