ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 79-48 της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Εύκολη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τις Παυλοπούλου, Κάρτερ, Χριστινάκη, Ριντ και Χαιριστανίδου, ενώ Ελευθερία Μοσχάτου παρατάχθηκε με τις Κάλογουεϊ, Στούπα, Καρακασίδου, Σταμάτη και Μπρούερ.

Το «τριφύλλι» μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού στο ματς (8-4 στο 4’), ωστόσο οι φιλοξενούμενες παρέμεναν κοντά (14-10 στο 6’). Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «πράσινες» πάτησαν γκάζι ανέβασαν τη διαφορά στο +10 (20-10) και ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 22-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ελευθερία Μοσχάτου έβγαλε αντίδραση μειώνοντας σε 24-17 στο 14’, αλλά ο Παναθηναϊκός με τις Χαιριστανίδου, Ριντ και Χριστινάκη να δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα έφτασαν στο +18 (38-20). Οι γηπεδούχες διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 40-22.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ελένη Καπογιάννη στην έναρξη του δεύτερου μέρους εμπιστεύτηκε την πεντάδα με την οποία ξεκίνησε τον αγώνα και πολύ γρήγορα η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά το +20 (42-22 στο 21’). Η Κάρτερ συνέχισε «ζεστή» και «έγραψε» το 50-23 στο 25’, με την ομάδα του Μοσχάτου να βγάζει αντίδραση και με ένα μικρό σερί να μειώνει σε 54-32 στο 27’, το οποίο ωστόσο δεν έβαζε σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό. Η κυριαρχική εμφάνιση του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, που έκλεισε με το σκορ στο 62-37.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού όλα είχαν κριθεί. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη διαφορά να παραμένει σταθερά πάνω από τους 20 πόντους και πολλές φορές κοντά στους 30 (73-45 στο 38’). Εν τέλει ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με +31 και τελικό σκορ 79-48.

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 40-22, 62-37, 79-48

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.