ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Διπλό με τον Παναθηναϊκό Β΄ με Μάγκνουσον – Τα τελευταία νέα για Κλεϊνχέισλερ

Διπλό με τον Παναθηναϊκό Β΄ είχε το πρόγραμμα για όσους δεν αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Βόλο, με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να αγωνίζεται κανονικά.

Παναθηναϊκός: Διπλό με τον Παναθηναϊκό Β΄ με Μάγκνουσον  - Τα τελευταία νέα για Κλεϊνχέισλερ

Ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή νίκη επί του Βόλου προπονήθηκε σήμερα.

Για την ακρίβεια όσοι ξεκίνησαν βασικοί ακολούθησαν  πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό με τον Παναθηναϊκό Β΄. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός στόπερ αγωνίστηκε κανονικά και έδειξε ότι σιγά σιγά επιστρέφει. Σίγουρα πρέπει να προπονηθεί και τις επόμενες μέρες για να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, ο Λάζλο Κλείνχέισλερ που έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Βόλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι ήταν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι, πλην του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος έκανε θεραπεία, συμμετείχαν σε οικογενειακό διπλό με τον Παναθηναϊκό Β, διάρκειας δύο 30λεπτων.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.