ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στην κορυφή με μπαλάρα και με ή χωρίς μεζούρες!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο το φτωχό 2-0 με τον Βόλο τα εγκλήματα Φωτιά, Σιδηρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και την κορυφή που είναι πράσινη, ότι και να γίνει με το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Στην κορυφή με μπαλάρα και με ή χωρίς μεζούρες!

Αυτός ήταν ο πιο πλήρης Παναθηναϊκός, που είδαμε στον δεύτερο γύρο και αυτή η εμφάνιση ήρθε την κατάλληλη στιγμή και έφερε τους «πράσινους» στην κορυφή ανεξάρτητα τι θα γίνει με το παιχνίδι Ατρομήτου-ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ είναι στο +4 και πάει με καλή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η ομάδα ήταν απόλαυση κόντρα στον Βόλο έκανε 28 τελικές, 8 στον στόχο είχε δύο δοκάρια και στο πρώτο ημίχρονο είχε να αντιμετωπίσει μία εχθρική διαιτησία από τους Φωτιά, Σιδηρόπουλο, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι. Το πρώτο στο πρώτο λεπτό σε χέρι του Εσκοβάλ από πάσα του Μαντσίνι, με τον παίκτη του Βόλου να μην έχει μαζεμένο το χέρι και το δεύτερο στο 40, όταν ο Σι ανέτρεψε από πίσω τον Παλάσιος, που ήταν μπροστά από τον Κλέιμαν.

Ο Παναθηναϊκός παρότι έκλεισε το ημίχρονο χωρίς να κερδίζει, διατήρησε την ψυχραιμία του, συνέχισε να παίζει το ίδιο καλά και με κορυφαίο τον Παλάσιος έβαλε δύο γκολ και πήρε το παιχνίδι άνετα. Ο Σι που δεν αποβλήθηκε στο 40, όταν δεν δόθηκε πέναλτι στον Παλάσιος αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν για άλλη μία φορά ανέτρεψε τον Παλάσιος λίγο πριν μπει στην περιοχή. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κουρμπέλη, από ασίστ του Παλάσιος και έβαλε το δεύτερο γκολ με πέναλτι του Σπόραρ, που κέρδισε ο Παλάσιος.

Την διαφορά, όμως, την κάνει ο Μαντσίνι από την ημέρα, που ήρθε. Το Σάββατο έπαιξε από αριστερά και δημιουργούσε συνέχεια καταστάσεις και βοήθησε μετά από καιρό και τον Χουάνκαρ να κάνει μετά από καιρό ένα καλό παιχνίδι. Μαζί με Παλάσιος, Κουρμπέλη, Ρούμπεν δημιούργησαν μία τετράδα, που ήταν οι βασικοί άξονες του θεαματικού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, που έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν καλά και βοήθησαν για να δούμε αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που μετράει δεν είναι η νίκη επί του Βόλου, αλλά η εμφάνιση της ομάδας και αυτό είναι το καλύτερο νέο για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι στο +4 και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και πάει στο Φάληρο με στόχο τη νίκη, που αν έρθει θα του δώσει πολύ μεγάλη ώθηση και πιθανότατα την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Λεωφόρος και πάλι είχε παλμό, η ομάδα έφτιαξε τον κόσμο και φαίνεται να συνέρχεται από την κρίση του Ιανουαρίου και πλέον κοιτάμε μπροστά, πιστεύουμε στην ομάδα και την στηρίζουμε μέχρι το τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...