ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα: Πασίγνωστος διαιτητής μπλεγμένος στον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια!

Βόμβα.

Βόμβα: Πασίγνωστος διαιτητής μπλεγμένος στον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων, όπου μία 12χρονη έπεφτε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών και μεταξύ αυτών και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην Ανακρίτρια αύριο και είναι γνωστός στην περιοχή, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρεται, ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος. Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι ότι, σύμφωνα με το Star, ότι το κατάστημά του υποδείχθηκε από το 12χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια κατάθεσής του στις Αρχές. Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη, αλλά απλά έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Πηγή: reader.gr

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.