ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σωστό το πέναλτι και η κόκκινη υπέρ του Παναθηναϊκού – Πέναλτι και του Παλάσιος στο 44’»

Τις αμφισβητούμενες φάσεις σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

«Σωστό το πέναλτι και η κόκκινη υπέρ του Παναθηναϊκού - Πέναλτι και του Παλάσιος στο 44’»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Παναθηναϊκός – Βόλος:

«Κάποιες φορές θα υπάρχουν διαιτησίες που δε θα είναι καλές και θα πρέπει να επέμβει το VAR. Θεωρώ πως χθες στη Λεωφόρο χάθηκαν κάποιες φάσεις, σίγουρα δε καθόρισε η διαιτησία του αποτέλεσμα».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός στην αρχή σε γύρισμα του Μπερνάρ: «Δεν υπάρχει πέναλτι, ο παίκτης του Βόλου μαζεύει το χέρι του και δεν βρίσκει στην παλάμη αλλά στον αγκώνα που είναι μαζεμένος».

Για το χτύπημα στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή: «Δεν υπάρχει παράβαση και εδώ».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 15.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πέναλτι στο 44ο λεπτό στον Παλάσιος: «Πρέπει να δούμε αν υπάρχει επαφή του αμυντικού με τη μπάλα, δεν υπάρχει. Πάει για τη μπάλα αλλά είναι κίτρινη έχει ήδη μία άρα έπρεπε να δει κόκκινη. Είναι ξεκάθαρη παράβαση και πέναλτι για τον Παναθηναϊκό».

Για την κόκκινη στον Σι: «Ο Παλάσιος είχε χώρο να επιτεθεί, άρα είναι σωστή η κάρτα».

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Ο παίκτης του Βόλου έπεσε απρόσεκτα πάνω σε αυτόν του Παναθηναϊκού που είχε τσιμπήσει τη μπάλα, είναι σωστό το πέναλτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.