ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και των άλλων τριών μέχρι το φινάλε της κανονικής διαρκείας

Τρεις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας η μάχη για το πρωτάθλημα έχει φουντώσει.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και των άλλων τριών μέχρι το φινάλε της κανονικής διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί του Βόλου σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία ότι και να γίνει τελικά με την τύχη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ. Ένα ματς που θυμίζουμε ότι παλεύει η Ένωση να πάρει στα χαρτιά.

Μέχρι το φινάλε της κανονικής διαρκείας μένουν τρεις αγωνιστικές, με τον Παναθηναϊκό να έχει να δώσει δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις και μόλις μια εντός.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη στιγμή που η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην «OPAP Arena».

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ παίζει με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο.

Τέλος, στην αγωνιστική που ρίχνει την αυλαία στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ κονταροχτυπιούνται στην Αγία Σοφιά.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας:

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: 25 Φεβρουαρίου, 20:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 6 Μαρτίου, 19:30, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 12 Μαρτίου, 19:00, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ: 25 Φεβρουαρίου, 17:30, ΑΕΚ – Αστέρας 5 Μαρτίου, 19:30, ΟΦΗ – ΑΕΚ 12 Μαρτίου, 19:00, ΑΕΚ – Ολυμπιακός *Μένει να αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού: 25 Φεβρουαρίου, 20:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 5 Μαρτίου, 16:00, Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 12 Μαρτίου, 19:00, ΑΕΚ – Ολυμπιακός

To πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: 25 Φεβρουαρίου, 19:00, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 5 Μαρτίου, 20:30, ΠΑΟΚ – Ιωνικός 12 Μαρτίου, 19:00, Βόλος – ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.