ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κολωνός: Αυτός είναι ο πασίγνωστος καθηγητής διαιτησίας – “Βοηθούσα την 12χρονη” – Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση

Γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας με πολιτική παρουσία και τακτικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και θα καταθέσει στην ανακρίτρια.

Κολωνός: Αυτός είναι ο πασίγνωστος καθηγητής διαιτησίας -

Γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας με πολιτική παρουσία και τακτικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και θα καταθέσει στην ανακρίτρια.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Ντόβα, πρώην διαιτητή Ά Εθνικής, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη το 2019.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Ντόβα, πρώην διαιτητή Ά Εθνικής,  ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη το 2019.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 12χρονη στην κατάθεση της που αποκάλυψε λέξη -λέξη αποκλειστικά η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είχε κάνει λόγο ότι ο Ηλίας Μίχος της είχε δώσει τη διεύθυνση ενός οδοντιάτρου με τον οποίο, όπως είπε, είχε ερωτικές επαφές στο ιατρείο του. Από την επιτόπια έρευνα που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάκης, αποδείχθηκε ότι στην συγκεκριμένη πολυκατοικία δεν υπάρχει οδοντίατρος αλλά στο ισόγειο έχουν εργαστήρια δύο οδοντοτεχνίτες. Ο ένας από αυτούς είναι ο Φίλιππος Ντόβας.

Η πολυκατοικία που η 12χρονη- σύμφωνα με όσα κατέθεσε- συνευρισκόταν με τον “οδοντίατρο” – Στο ισόγειο της υπάρχει το εργαστήριο οδοντοτεχνικής του καθηγητή διαιτησίας

Αρνείται κάθε εμπλοκή 

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας σε συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Είπε πως ήξερε πολύ καλά την οικογένεια και την 12χρονη: “Ερχόταν το κοριτσάκι και του έδινα 1 -2- 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι να δώσουμε χρήματα στο παιδάκι για να πάρει ένα παγωτό. Με τον Μίχο «τα είχα σπάσει» από το 2019.” Ο ίδιος μας είπε ότι “Όλοι το γνώριζαν ότι η μικρή ήταν ένα φτωχόπαιδο αλλά όχι για τα άλλα. Εγώ της έδινα συμβουλές, μην πέσει σε παγίδα…κλπ. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε «αρρωστημένους ανθρώπους» στη γειτονιά”. Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας μας είπε ακόμα ότι “έπεσε απ’ τα σύννεφα” με τον δερματολόγο Μανιάτη, τον οποίο δεν γνώριζε πάντως προσωπικά.

Τι είχε καταθέσει η 12χρονη για τον «οδοντίατρο» -Είναι ένας οδοντίατρος που ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει και μια κόρη και… θυμάμαι πού είναι και μπορώ να σας τον δείξω και αυτόν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην περιοχή σου κοντά ήταν και αυτός;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Και πώς τον είχες γνωρίσει αυτόν;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Και με αυτόν το ίδιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ερχόταν στο μαγαζί του Μίχου;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όπως και με τον δερματολόγο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε είχε στείλει να του χτυπήσεις το κουδούνι δηλαδή;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι στο… ιατρείο του.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Και εκεί βρισκόσασταν κιόλας;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Ήταν ένας άντρας δηλαδή

με τον οποίο είχες έρθει σε επαφή περισσότερο από μια φορά;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Εκεί στο οδοντιατρείο του;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτού θυμάσαι το όνομα;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι. Αλλά ξέρω πού είναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρεις πού είναι το οδοντιατρείο του. Με αυτούς τώρα μου είχες και τα τηλέφωνά τους μετά και ανταλλάσσατε μηνύματα; ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.

Το 12χρονο παιδί είχε αναγνωρίσει τους πέντε από τους συνολικά 11, οι πέντε συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι θα καταθέσουν το απολογητικό υπόμνημα.

Στο βιογραφικό σημείωμα για την υποψηφιότητα του στις Περιφερειακές εκλογές το 2019 ανέφερε: «Ο Φίλιππος Ντόβας με καταγωγή από την Βόνιτσα είναι πρόεδρος στην Αμφικτιονία Ακαρνάνων (σύλλογος έρευνας και πολιτισμού) με τεράστια προσφορά στην ιστορία και την πολιτιστική ζωή της Αιτωλοακαρνανίας και της Βόνιτσας. Διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και μέλος σε αρκετά αθλητικά σωματεία την Αθήνας. Είναι μια δυναμική προσωπικότητα που και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού τόσο για το έργο του όσο για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του και σίγουρα θα είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Αιτωλοακαρνάνων που διαμένουν στην Αθήνα και όχι μόνο.»

Πηγή:ereportaz.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...