ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά από τον Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις προθέσεις τις αναφορικά με τα θλιβερά επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά, εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά από τον Ερασιτέχνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις ενέργειες στις οποίες προέβη και θα προβεί σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα στον εντός έδρας αγώνα του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του Συλλόγου έστειλε επιστολή-καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου περιγράφει αναλυτικά τα όσα πραγματικά συνεβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και ζητά επιτακτικά να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες στα όργανά της για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος και ελλιπή άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και να διαταχθεί σχετική ένορκη διοικητική εξέταση.

Την εν λόγω επιστολή ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κοινοποίησε και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ θα ζητηθεί άμεσα και συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου να εκφραστούν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου.

Επιπλέον, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ο Σύλλογος θα υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του σε κάθε αρμόδια αρχή μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ανεπίτρεπτες καταστάσεις.”

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.