ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Παναθηναϊκό φέτος, ο καλύτερος από όταν ήρθε ο Γιοβάνοβιτς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το ματς που έκανε κόντρα στον Βόλο ο Ντέμης Νικολαΐδης, λέγοντας πως δεν έχει ξαναδεί καλύτερο παιχνίδι από το Τριφύλλι επί εποχής Γιοβάνοβιτς.

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Παναθηναϊκό φέτος, ο καλύτερος από όταν ήρθε ο Γιοβάνοβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Μοnday FC:

«Ο Παναθηναϊκός μου έμεινε απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχω ξαναδεί έτσι τον Παναθηναϊκό φέτος. Αντιθέτως, δεν είδα κάτι καινούριο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Αυτό με τον Βόλο ήταν το καλύτερο ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια. Καλύτερο Παναθηναϊκό δεν έχω δει όσο είναι ο Γιοβάνοβιτς στην ομάδα. Ήταν εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός με επιθέσεις από παντού.»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.